Första inlägget

Ja här är man igen. Ny bloggportal men samma tråkiga person. Fanns ju tidigare på nouw men efter att nouwappen bråkade en hel del så beslöt jag mig för att gå tillbaka till mitt älskade blogg.se. Det var här allt började runt 2008. Kan ni fatta att jag bloggat från och till i 11 år? Helt sjukt och det betyder ju faktiskt att jag börjar bli rätt gammal. Schhhh jag är inte en dag över 15. 

Hoppas ni gillar min nya design. Tog mig en månad att orka göra designen men till slut orkade jag och började på den igår. Är småfix kvar o jag ska inom kort göra en ny header. Orkade inte riktigt så använder min gamla från nouw tills vidare. 

Så varför ska man följa min blogg? Jag vet inte, för att jag är bäst? Nejvars. Jag kommer som vanligt blogga en del om bilder jag fotograferat, våra tävlingar i girlsquad och även om graviditeten. Som många av er redan vet så blev ju min graviditet outad av någon annan. Något jag stör mig rätt grovt på. Men men! Bakar bebis och ser fram emot våren och livet som förälder. 

Till er som är nya läsare, välkomna hit! 
(null)
Jessie

Så himla glad att du är tillbaka i bloggvärlden ❤
Nu kan jag äntligen igen följa alla mina bästa tjejer i sina bloggar ❤ Och glad att alla andra ska få ta del av din fina personlighet som jag har fått chansen att göra! ❤ Fina Lizette Grattis ännu engång för graviditeten, du kommer bli bästa mamma ❤❤❤

2018-10-14 / 12:43:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback