Besvikelsen

Idag fick jag beskedet att hon som vi skulle byta lägenhet med har dragit sig ur och hade blockerat mina meddelanden på facebook. Vi hann avböja en annan lägenhet vi sökt via hyresbostäder. Så nu står vi här på ruta ett igen. En pytteliten tvåa på tredje våningen utan hiss. Vi får inte ens plats med skötbord som det ser ut nu. Är så himla förbannad och tycker att det är barnsligt av vuxna människor att bete sig sådär. 

Så nu ska jag sätta mig o skriva till alla hyresvärdar i hela stan om ny lägenhet. Jag klarar verkligen inte av trapporna så kan bara tänka mig hur det blir när jag är höggravid eller med barnvagn sen. Finns nämligen ingenstans att ställa en barnvagn i trappen. 

Mitt illamående verkar ha släppt lite och jag har varit sugen på spicy hot. Låg nästan o grät igår för jag ville ha vårrullar. Så idag blev det spicy hot. Bara att hoppas att det får stanna i magen. 
(null)


Anonym

Tråkigt att bytet inte blev av. Det löser sig!
Dock måste du tänka på att man inte får ställa barnvagnen i trapphuset ( måste vara cykelrum/barnvagnsrum ) Man kan få dryga böter pga brandsäkerheten. Ring runt till alla hyresvärdar är vad jag rekommenderar!

Svar: Tack! Ja precis, därför också som vi måste flytta för finns inget vagnrum eller cykelrum :/ vi har ringt runt överallt o har förhoppningsvis en visning ikväll! ❤️
camillasdotter.se

2018-10-16 / 14:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback